sonority.nl

SponsorKliks& Nieuwsarchief archief 2010

18-12-2010

Nieuwe dirigent popkoor Sonority

Nieuwe dirigent popkoor Sonority

18 december 2010

Nieuwe dirigent popkoor Sonority

Met ingang van het nieuwe zangseizoen staat popkoor Sonority uit Aalsmeer onder leiding van Rik Henning uit Den Haag.
Rik Henning is geboren en getogen in Tiel. Hij heeft trompet en koordirectie gestudeerd bij de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht. Inmiddels heeft Rik ruim ervaring als dirigent bij orkesten  en koren waaronder verschillende popkoren en een barbershopkoor. Ook speelt Rik niet onverdienstelijk piano en heeft hij een prachtige zangstem. Voor Rik zijn een goede sfeer en een enthousiaste groep zangers voorwaarden om met een koor te werken. Daarmee is Rik een goede match met popkoor Sonority want aan die  'voorwaarden'  voldoet het koor beslist.

Sonority gaat samen met Rik toewerken naar een jubileumoptreden dat voorjaar 2011 zal plaatsvinden. Sonority viert namelijk dit jaar haar 20-jarig bestaan en wil dat niet ongemerkt voorbij laten gaan.  Voor het optreden worden nummers van onder andere Adele, Melée, Krezip, Anouk en Amy MacDonald ingestudeerd. Wie dit optreden vanaf het podium mee wil maken, kan zich aanmelden;  er is ruimte voor een bas en een sopraan.

Omdat Rik tot januari 2011 verplichtingen heeft bij een koor in het oosten van het land, zal Sonority tijdelijk op de donderdagavond repeteren. Vanaf januari wordt de dinsdagavond weer de vaste repetitieavond.

Interesse in Sonority? Kijk op www.sonority.nl  of bel Ingrid Uithol: 331639

07-04-2010

Popkoor Sonority in Joppe

Nieuwe Meerbode 7 april 2010

Popkoor Sonority in Joppe

Zondagavond 11 april is Sonority te beluisteren in café Joppe in de Weteringstraat. Dit optreden vindt jaarlijks plaats op de zondag voor kerst maar kon afgelopen winter niet doorgaan vanwege de heftige sneeuwval. Nu dus een herkansing in het voorjaar om het koor te beluisteren.

Er zal een doorsnede van het repertoire worden gezongen, zowel nederlandstalig als engels en zelfs spaans. Sonority zingt popklassiekers en eigentijdse nummers.

Sonority staat onder de enthousiaste leiding van tijdelijk dirigent Paulien Walch. De aanvang is om 18.30 uur en de toegang is gratis.