sonority.nl

SponsorKliks& Nieuwsarchief archief 2016

23-05-2016

Open repetities Sonority en Davanti

Open repetities Sonority en Davanti

Open repetities tijdens de Week van de Amateurkunst in de Oude Veiling

voor meer informatie over de WAK, klik hier

 

Op dinsdagavond 31 mei zijn belangstellenden van harte welkom om de open repetities bij te wonen van popkoor Sonority en het Aalsmeers vrouwenensemble Davanti. Beide koren repeteren die avond vanaf 20.00 uur in de Oude Veiling, Markstraat 9, Aalsmeer, Sonority is in de bovenzaal te vinden en Davanti in het restaurant.

 

Sonority en Davanti zijn twee totaal verschillende koren met een totaal verschillende werkwijze en een heel ander repertoire.

 

Om 21.15 uur is er een gezamenlijk optreden. Dat belooft een boeiende avond te worden!

 

Na afloop is er gelegenheid na te borrelen. De toegang is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Sonority

Sonority staat voor klankrijkheid. Het klankrijke repertoire van Sonority bestaat uit Nederlands- en Engelstalige popmuziek en her en der een sfeervolle ballad. Sonority is een mooie club zangers en zangeressen dat plezier uitstraalt. Sonority is al meer dan 25 jaar te vinden in Aalsmeer. De laatste jaren staat Sonority onder leiding van Rik Henning. Wees vooral welkom op onze repetitie!

Mocht je lekker laag kunnen zingen; er is nog plaats voor een bas. 

Voor wie eerder wil komen luisteren: Sonority zingt zaterdag 28 mei tijdens het Alphens korenfestival. Zie rooster van dit festival.

 

Davanti

Davanti betekent: 'vooraan'. Dit is het streven van de 16 toegewijde, enthousiaste dames. Plezier in zingen staat voorop maar de passie voor muziek uit zich ook in blijvend werken aan zuiverheid, techniek en balans. Muzikale uitdagingen worden niet geschuwd. Veel stukken worden gezongen in de oorspronkelijke taal; up tempo Japans, dromerig Zweeds, pittig Hongaars of klassiek Latijn. Alle muziek wordt zonder bladmuziek gezongen! A capella klassiek repertoire voert de boventoon, hier en daar een pietsje theatraal omlijst.... Door deze aanpak, onder leiding van dirigente Alice Roes, wist het koor hoge ogen te gooien op diverse korenfestivals. Spreekt dit je aan?

De lage alten kunnen versterking gebruiken. Meer informatie over Davanti is te vinden op www.davanti.nl 

 

Kom gerust vrijblijvend langs om kennis te maken met Sonority en Davanti